Cursus schilderen en tekenen voor volwassenen (15+)

Tekenen? Schilderen? Illustreren? Drukken?

Deze workshop is niet onder 1 noemer te vangen. De lessen omvatten het hele proces van de totstandkoming van een kunstwerk. Waar haalt u inspiratie vandaan? Hoe vertaalt u dat naar een ontwerp? Welk materiaal past daarbij?

In de lessen maakt u kennis met veel verschillende materialen en technieken. Er worden proefjes en oefeningen gedaan. U ontdekt hierdoor wat bij u past.

We gaan onder andere portrettekenen, een stilleven schilderen, waarbij u altijd vrij bent in materiaalkeuze

Aan het einde van de cursus heeft u een (of meerdere) kunstwerken in een materiaal of techniek naar keuze. Alles in een informele setting, onder het genot van koffie/thee met wat lekkers + een drankje.

De cursus is voorlopig gecanceld vanwege het Coronavirus. 

De lessen duren van 20.00 – 22.30 Locatie: atelier MIAW, Noordwal 18 (centrum Den Haag) Kosten: €225 (incl.materiaal en een drankje/wat lekkers)
Aanmelden kan via de link onderaan deze pagina. Voor vragen kunt u een mail sturen.

In januari 2020 start er weer een nieuwe tekencursus voor kinderen!

Iedereen kan tekenen! Maar hoe?

In de lessen draait het om anders kijken, zelfvertrouwen en het ontwikkelen van je eigen talent. Er wordt gewerkt met materialen en technieken die voor de meeste kinderen nieuw zijn, zoals acrylverf, linoleum en pastelkrijt.

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe groepen (max 6 deelnemers).

De lestijden vinden plaats na schooltijd, locatie Bomenbuurt Den Haag (2565 DG). De lesdag is afhankelijk van het aantal deelnemers. (donderdag- of vrijdagmiddag ) Leeftijd: rond de 8-10 jaar, maar in overleg is er veel mogelijk. De grootste vereiste is: zin hebben om te tekenen! Voor aanmeldingen of vragen kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen.

Privéles?

Een workshop met vrienden?

Teamuitje?

In overleg is veel mogelijk!